Trav

Jag har blivit biten av travsporten.

Jag vill egentligen inte erkänna det eftersom att med intresset följer en stämpel som man automatiskt får; medelålders, tunnhårig loser.

Men min bild av mitt travintresse tycker jag bättre beskrivs av journalisten Micke Nybrink. Han representerar det som jag tycker är kul med trav. Jag har aldrig varit intresserad av att själv rida men jag har varit imponerad av själva hästen. I travsporten handlar det mycket om att försöka förstå hästarna och hur de reagerar. De är individer med egenheter. Att genom kunskap och tur förutse framtiden. För det är vad den del av travsporten som jag är intresserad av handlar om. Spelet på hästarna.

Imorgon är det dags för V75 på Jägersro. Jag ska dit och se hästarna live och inte bara på TV. Det är alltid en upplevelse utöver det vanliga. Återkommer med rapport imorgon.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.