True Grit

Filmen True Grit vill jag karaktärisera som en typisk Coen brothers film.

Filmen skulle kunna utspela sig i vilken tid som helst, det är alltså inte i första hand en västern. Den råkar bara ha hamnat där känns det som. En historia om hämnd och människomöten.

Precis som i andra minnesvärda Coen brothers filmer (Fargo, No Country for old men) känns det aldrig överdrivet och konstlat. Jag gillar verkligen en historia som känns realistisk och det är något som de har lyckats med i denna filmen. Rollen som Jeff Bridges spelar verkar vara skräddarsydd för honom. Han gör egentligen bara det han brukar göra känns det som och han gör det bra. Matt Damon och Josh Brolin tillsammans med Hailee Stainfeld gör också en bra insats.

Sammanfattningsvis tycker jag att det är bra skådespelarinsatser men det bästa med filmen är själva historien. Det är en sevärd film.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.