Typealyzer

Hittade en konstig tjänst på nätet nyss.

Typealyzer gör en analys av en blogg och berättar vilken personlighet den har i enlighet med Meyers-Briggs notation (MBTI). Jag kunde inte låta bli att testa och magnuslindblad.se är en ESTP- Genomföraren vilket betyder:

ESTP – Genomföraren
[ESTP]
Den aktiva och lekfulla typen. De är särskilt uppmärksamma på människor och saker runt omkring dem och är oftast fulla av energi. De pratar, skämtar och ägnar sig åt fysiska utomhusaktiviteter.

Genomförarna är som gladast då de får arbeta i aktion-späckade miljöer som kräver deras fulla uppmärksamhet och fokus. De kan vara väldigt impulsiva och föredrar att starta saker snarare än att avsluta dem. De kan ha svårt att sitta still eller overksamma nån längre stund.

Jag har svårt att tänka på en webbplats som “ägnar sig åt fysiska utomhusaktiviteter” men det kanske bara är jag.

Jag har inte själv gjort något Meyers-Briggs test men blir nu ännu mer nyfiken på resultatet av ett sådant. Kan jag och min blogg ha olika resultat?

Mindboggling 🙂

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.