Uncharted 3: Drake´s deception

Detta är det bästa spelet jag har spelat, någonsin!

Blandningen mellan film och spel är fulländad och även om detta är tredje spelet med samma karaktärer och speluppbyggnad så har jag inte tröttnat. Jag kan hela tiden komma tillbaka till spelet bara för att uppleva atmosfären, att känna av djungelns färger och ta livet av några bovar på ett snyggt sätt.

Äntligen börjar upplevelsen i datorn att bli sådan som jag hela tiden har velat ha från den dagen när jag fick min Atari 400 och spelade Prince of Persia. inte så att spelidén är bättre än de var förr (jag menar, en som har spelat M.U.L.E. förstår vad jag menar) men att få ihop en engagerande historia med fantastisk grafik och spelbarhet är unikt, tycker jag.

Om det är något spel man måste ha spelat så är det detta. Jag fortsätter nu i multiplayerdelen av spelet och ser fram emot mer bra action. Prova själv, vet jag!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.