V75 på Eskilstuna

Gick inte bra för mitt tips. Jag fick 4 rätt som många andra.

Det verkar vara slut på Järvsöfaks och hans obrutna segerrad. Inte att han inte vinner mer, bara inte så lätt längre. Åren tar ut sin rätt.

Adams Hall var mycket bra och har stor chans att ta hem Olympiatravet. En formtopp som heter duga.

Björn Goop brukar få extrastreck bara för att han är Björn. Det var så även denna lördagen och jag borde förstått att det skulle bli en Björn dagens dubbel. Det är ofta det blir så men hans fantastiska förmåga.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.