Våren är här?

Idag är det solsken och 6 grader varmt ute som gör att jag gärna är kvar utomhus.

Hoppas att vintern nu verkligen får ge vika för solen och värmen. Det behöver vi alla. Imorgon ska jag spela golf för första gången i år och det ska bli skönt att ta upp hobbyn igen. Att jaga en boll i hål är det bästa sättet för mig att vara utomhus i 4 timmar. Det är bra för mig.

Så här ser det ut i trädgården just nu. Det behövs rensas upp efter vintern men det märks att trädgården längtar efter värmen och solen, den med.

Trädgården i mars 2009

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

One thought on “Våren är här?”

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.