Vissa människor har all tid i världen

Hittade detta klipp på www.bestofyoutube.com. Jag beundrar nördar och andra människor som blir som uppslukade av onödigheter.

Jag tror att det har tagit lite tid att förbereda klippet och jag kan inte låta bli att undra varför? Varför gör man en sådan video? Jag antar att videon är gjort åt mig och jag uppskattar videon för att denne någon har lagt sin tid på något helt onödigt och på sitt sätt underhållande. Jag är helt övertygad om att det är en man. Kan inte vara något annat.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

2 thoughts on “Vissa människor har all tid i världen”

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.