Volleyboll på Tyrs hov

Var med Ida på volleybollturnering i Tyringe. 6-lagsturnering med två Svedalalag. Idas lag vann turneringen och det andra Svedalalaget blev 3:a. Tyckte det var en effektiv turnering där planeringen av tiden fungerade bra. Så är det inte alltid.

Engagerade föräldrar finns det överallt i ungdomsidrotten. I denna turneringen var det föräldrar till en av de sämsta lagen som hördes mest.  Naturligtvis ska man hjälpa laget men när en förälder klagade på domaren så gick det för långt, tycker jag. Det är ju de vilande lagens deltagare som får ställa upp som domare. De är osäkra som ungdomar är. De sista de behöver är gormande föräldrar. Men det var tur var bara vid ett tillfälle jag hörde detta.

Det är kul att se volleyboll när det blir intensivt. Det är ju inte speciellt mycket dödtid och så. När bollen är i luften så händer allt snabbt. Idas lag har blivit mer tekniskt kunniga och det märks i resultaten. Ida är passare och det gör hon bra. Idag fortsätter träningen och hela veckan innehåller träning varje dag. De är väl förberedda för SM i Göteborg nästa helg. Ska bli kul att se!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.