Walking dead säsong 1

Har sett färdigt sjätte och sista avsnittet före upphållet av Walking dead.

Serien följer på ett bra sätt serietidningen. Det är fokus på människorna och hur situationerna påverkar dessa. Miljöerna är också bra och de använder lagom mycket specialeffekter. Inte riktigt High tech men inte så att jag sitter och fokuserar på att det ser obra ut. I sjätte avsnittet har de lagt till ett besök på en CDC-enhet som inte finns med i serietidningen och det är för att få ett rimligt avslut på avsnittet, känns det som. För inte handlingen framåt och lite onödigt tycker jag.

Sammantaget är det en bra första säsong och jag ser fram emot fortsättningen.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.