Walking Dead säsong 2

Det blir alltmer tydligt att människorna som överlevde tar över handlingen i Walking Dead. De odöda blir mer en udda företeelse, lite som besvärliga tonåringar. Bråkiga och jobbiga men inget riktigt hot.

Nej, jag är inte helt säker på att jag gillar denna vinkling. Det blir den gamla vanliga maktkampen och tillkortakommanden hos människorna ännu en gång. Jag vet inte riktigt vad jag förväntade mig istället men inte var det ännu en dokusåpa. Det blir ännu värre i säsong 3 tror jag efter att ha läst den tecknade serien i förväg.

Nåväl, säsong 2 har fortfarande fokus på människornas kamp mot alla odds och oväntade vändningar uppstår fortfarande. Slutavsnittets sista två minuter är magnifika.

Jag ser redan fram emot nästa säsong!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.