Warm bodies

Detta var något av ett lågvattenmärke.

Warm bodies

Jag vill ge plus för tanken bakom, den liknar tanken bakom boken I, Zombie som jag också har läst. Att vara en del av en zombies liv och tankar är att tänka nytt. Tyvärr så spårar boken ur och blir som vilken tonårsroman som helst med omöjlig kärlek mellan en zombie och en levande.

Jag läser ändå klart boken för att jag förstår inte riktigt hur boken ska sluta. Slutet är en ännu större besvikelse men helt osannolika vändningar. Synd på en bra början och tanke.

Sammanfattningsvis så kan jag inte rekommendera boken. Jag har faktist sett filmen också och den var bättre och framförallt så fokuserade den på det komiska i situationen och då funkade det bättre. Inte därmed sagt att filmen var bra som helhet men det var en del tillfällen när det glimtade till, särskilt i början när livet som zombie gestaltas. Det räcker egentligen med att se trailern för filmen för att få se dessa ljusglimtar.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.