WordPress smyger sig in

Är i Bryssel idag (kom igår, åker hem imorgon) då jag har brutit min semester med två dagars workshop med Europeiska kommissionens projektgrupp för en ny webbplats.

Idag fick vi reda på att arbetsgruppen ska använda ett nytt verktyg för samarbete. Valet har fallit på WordPress kompletterat med forum. Fungerar smidigt, anser jag. Vi får se hur de andra förhåller sig till verktyget. Det står ju och faller med att verktyget blir använt. WordPress är ett fantastiskt verktyg, det har jag sagt förr, som har en otrolig flexibilitet. Heja öppen programvara!

Igår var det Bryssels nationaldag vilket jag inte hade en aning om när jag kom ned igår eftermiddag. De hade spärrat av hela stan så att jag fick gå långa omvägar, alla affärer var stängda och det var inga bilar på gatorna. På kvällen var det dags för lite “Fame spotting”,  jag såg Carl Bildt på väg ut från samma hotell som jag bor på. Med sig hade han hela sitt entourage inkl. frun som jag inte kommer ihåg namnet på. De såg glada ut och skulle väl på någon mottagning.

Kl. 23.00 fyrades ett fyrverkeri av. Det var pampigt. Ungefär som efter Malmöfestivalen (skämtar bara!).

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.