Gravity

Detta var en överraskande bra film!

Gravity

Scenerierna i filmen var helt fantastiska och det är vissa helt nyskapande scener med i filmen. Fantastiskt vad man kan göra idag! Filmen är definitivt värd sin Oscar..

Filmen handlar om en rutinmässig reparation i rymden som går helt åt skogen p.g.a. kringflygande rymdskrot. I princip hela filmen går åt till att berätta har de utsatta försöker ta sig tillbaka till jorden helskinnade. Sandra Bullock i huvudrollen gör en riktigt bra insats och det känns på riktigt hela tiden och jag sitter på helspänn genom hela filmen.

Det är flera whooaa (du vet så som Glenn Strömberg låter när det blir mål i fotbollsmatcher) händelser i filmen och det är kul! Fantastisk fantasi kombinerad med helt rätt nivå av specialeffekter gör filmen så bra. Specialeffekterna är inte i vägen för filmupplevelsen, den bara förstärker den.

Sammanfattningsvis så kommer jag att köpa denna film när den kommer ut på Ultra HD. Då ska jag se den på en riktigt stor UHD-TV. Tills dess så får jag hoppas att den återkommer på en riktigt stor bioduk nära mig!

Älskar filmen!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.